Բաղադրիչներ

  1. Ավոկադո – 2 հատ
  2. Սոխ – 1 հատ
  3. Կանաչ պղպեղ չիլի – 1 հատ
  4. Լայմ – 0.5 հատ
  5. Մաղադանոս – 1 փունջ
  6. Ծովային աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

  1. Պատրաստել բոլոր անհրաժեշտ բաղադրիչները. լվանալ բանջարեղենը և կանաչին, մաքրել սոխը:
  2. Մանր կտրատել չիլի պղպեղը:
  3. Մանրացնել սոխը և տրորել աղի հետ:
  4. Կես լայմից քամել հյութը:
  5. Մանրացնել մաղադանոսը:
  6. Ավոկադոյից հեռացնել կորիզը և կեղևազրկել:
  7. Լավ մանրացնել ավոկադոն հարմար եղանակով. դանակով, պատառաքաղով կամ բլենդերով:
  8. Որպեսզի ավոկադոյից պատրաստված Գուակամոլեն չմգանա և պահպանի իր հաճելի վառ գույնը, պետք է վրան լայմի հյութ ցողել:
  9. Միացնել բոլոր բաղադրիչները և լավ խառնել:
loading...