Բաղադրիչներ

  1. Բանան – 1 հատ
  2. Կաթնաշոռ – 250 գ
  3. Ալյուր – 2-3 ճ/գ
  4. Ձու – 1 հատ
  5. Վանիլին
  6. Շաքարավզ – 1 ճ/գ
  7. Բուսայուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթնաշոռը խառնել ձվի, շաքարավազի, վանիլինի, ալյուրի և խորանարդաձև կտրատված բանանի հետ:
  2. Զանգվածը պետք է դառնա միասեռ, ինչից հետո արդեն կարելի է ձևավորել պանրիկները:
  3. Պանրիկները թավալել ալյուրի մեջ, այնուհետև երկու կողմից տապակել բուսայուղի մեջ:
  4. Մատուցել թթվասերով կամ մուրաբայով:
loading...