Բաղադրիչներ

  1. Սև սուրճի 3 տեսակ – յուրաքանչյուրից՝ 1/2 թ/գ
  2. Սև սուրճ
  3. Խտացրած կաթ – 1 բանկա
  4. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
  5. Սառույց

Պատրաստման եղանակը

  1. Եփել թեյը. վերցնել փոքրիկ կաթսա և մեջը լցնել 1/2 լ ջուր: Ավելացնել 3 տեսակի թեյերը և 5 րոպե եռացնել:
  2. Զուգահեռաբար եփել թույլ սուրճը:
  3. Այնուհետև թեյին ավելացնել շաքարավազը (ըստ ճաշակի) և խտացրած կաթը:
  4. Վերջնական տեսքի բերելու համար բաժակի մեջ ավելացնել կաթնային թեյը, վրան լցնել սուրճը և սառույցը:
loading...