Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 150 գ
  2. Շաքարավազ – 80 գ
  3. Նարնջի հյութ – 100 մլ
  4. Մեղր – 20 գ
  5. Կակաո – 1 ճ/գ
  6. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
  7. Բուսայուղ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ալյուրը խառնել կակաոյի և փխրեցուցչի հետ:
  2. Մեղրը, նարնջի հյութը և բուսայուղը խառնել շաքարավազի հետ:
  3. Միացնել չոր և հեղուկ բաղադրիչները, խառնել:
  4. Կեքսի համար նախատեսված կաղապարները յուղապատել, ստացված խմորը լցնել կաղապարների մեջ:
  5. Թխել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 25-30 րոպե:
  6. Մատուցել սառը վիճակում:
loading...