Այս նուրբ կաթնաշոռային թխվածքն իդեալական աղանդեր է նրանց համար, ովքեր պաշտում են քաղցրը և չեն սիրում շատ չարչարվել և ժամանակ կորցնել: Խանութում նման համեղ բան Դուք հաստատ չեք գտնի:

Բաղադրիչներ

Կաթնաշոռ – 500 գ

Հավկիթ – 4 հատ

Շաքարավազ – 6 ճ/գ

Թթվասեր (20 տոկոս) – 2 ճ/գ

Օսլա – 2 ճ/գ

Վանիլին – 10 գ

Չամիչ և չիր՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

Թասի մեջ հարել կաթնաշոռը, հավկիթի դեղնուցները, շաքարավազը, թթվասերը, օսլան և վանիլինը:

Երկրորդ թասի մեջ լավ հարել սպիտակուցները:

Կաթնաշոռային զանգվածը խառնել սպիտակուցների հետ:

Ըստ ցանկության ավելացնել չամիչ կամ այլ չրեղեն:

Խմորը լցնել յուղաթղթով պատած կաղապարի մեջ:

Թխել 180-200 աստիճան նախապես տաքացրած ջեռոցում՝ մոտ 30-40 րոպե:

Կարելի է ըստ ցանկության զարդարել մուրաբայով կամ ընկույզով

loading...