Բաղադրությունը

իշխան
20% սերուցք 200-300 գ
աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Վերցնել խորը ջերմադիմացկուն ապակե տարա, և փայտե ձողիկներ:

Ազատվել ձկան փորոտիկից և խռիկներց, լավ լվանալ:

Վրան քսել աղ և սև պղպեղ:

Տտեղադրել ապակե տարրայի մեջ, վրան լցնել սեուցքը և թողնել 20 րոպե:

Ձուկը անցկացնում ենք փայտե ձողիկների վրա մեջքով ներքև, իսկ փորոտիկքի տեղում լցնում ենք օգտագործված սերուցքը:

Տարրայի մեջ ավելացնել մի քիչ բուսական յուղ:

Տաքացնել ջեռոցը 200-230 աստճանով և եփել ձուկը 20-25 րոպե:

Բարի ախորժակ:

loading...