Բաղադրամասեր՝
500 մլ կաթ
11 գրամ դրոժ
1 կգ ալյուր
2 հատ ձու
200 գրամ սերուցքային կարագ
150 գրամ շաքարավազ
Միջուկի համար՝
100 գրամ շաքարավազ
2 թեյի գդալ դարչին
Պատրաստման եղանակ՝
Կաթը տաքացնել, ավելացնել դրոժ։
Ավելացնել ալյուրի կեսը և խառնել։
Կտորով ծածկել ու դնել տաք տեղ։
Երբ խմորը բարձրանա, ավելացնել ձուն, կարագը, մնացած ալյուրը, շաքարավազը և խառնել։
Թողնել խմորը 50 րոպե «հանգստանա»։
Խմորը բաժանել 3 մասի։
Գրտնակել։
Խմորի վրա տարածել շաքարավազը և դարչինը։
Ռուլետի նման փաթաթել ու կտրատել։
Դնել ջեռոց 20 րոպե 180 աստիճանով։
loading...