Բաղադրամասեր՝
 
500 մլ կաթ
 
11 գրամ դրոժ
 
1 կգ ալյուր
 
2 հատ ձու
 
200 գրամ սերուցքային կարագ
 
150 գրամ շաքարավազ
 
Միջուկի համար՝
 
100 գրամ շաքարավազ
 
2 թեյի գդալ դարչին
 
Պատրաստման եղանակ՝
 
Կաթը տաքացնել, ավելացնել դրոժ։
 
 
Ավելացնել ալյուրի կեսը և խառնել։
 
 
Կտորով ծածկել ու դնել տաք տեղ։
 
 
Երբ խմորը բարձրանա, ավելացնել ձուն, կարագը, մնացած ալյուրը, շաքարավազը և խառնել։
 
 
Թողնել խմորը 50 րոպե «հանգստանա»։
 
Խմորը բաժանել 3 մասի։
 
Գրտնակել։
 
 
Խմորի վրա տարածել շաքարավազը և դարչինը։
 
 
Ռուլետի նման փաթաթել ու կտրատել։
 
 
Դնել ջեռոց 20 րոպե 180 աստիճանով։
 
loading...