Որպես տաք նախաճաշ առաջարկում ենք մեքսիկական մի բադրատոմս, միայն թե՝ աշխատատար տորտիլյան փոխարինել ենք մեր սիրելի լավաշով և մեքսիկահայկական ուտեստ ենք ստացել:

Բաղադրիչներ

լավաշ 1 հատ

ձու 4 հատ

խոզապուխտ 150 գրամ

սոխ 1 գլուխ

սխտոր 1 պճեղ

կարմիր լոբի 200 գրամ

աջիկա 100 գրամ

պանիր 100 գրամ

ձեթ 1 ճաշի գդալ

աղ

սև պղպեղ

կարմիր աղացած պղպեղ

Ինչպես պատրաստել բուրիտո

Ձվերի վրա մի քիչ սառը ջուր ավելացնել:

Աղ ու պղպեղ անել, լավ հարել, ավելացնել բարակ շերտատած խոզապուխտը:

Ձիթայուղով օմլետ տապակել, այն 4 մասի կտրել:

Պահածո լոբին ջրքամել, վրան ավելացնել շատ մանր կտրտած սոխն ու սխտորը, համեմել կարմիր կծու պղպեղով, խառնել:

Լավաշը 4 մասի կտրել, ամեն կտորին օմլետ դնել, ավելացնել լոբու զանգվածից, քերած պանիր շաղ տալ, ռուլետի նման փաթաթել, վրան ձիթայուղ քսել և ջեռոցում տաքացնել 12 րոպե: Աջիկան մատուցել առանձին:

loading...