Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 175 գ
  2. Գոլ ջուր – 125 մլ
  3. Դրոժ – 1 թ/գ
  4. Աղ – 1/4 թ/գ
  5. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Գոլ ջրի մեջ ավելացնել աղը և դրոժը, ավելացնել ալյուրի 1/3 մասը, լավ խառնել և թողնել (մինչև պղպջակների առաջանալը):
  2. Հետո աստիճանաբար ավելացնել մնացած ալյուրը, հունցել առաձգական խմոր:
  3. Ծածկել սրբիչով և թողնել, որ խմորը բարձրանա տաք տեղում:
  4. Բարակ գրտնակել և օգտագործել ցանկացած տեսակի միջուկի հետ:
loading...