Բաղադրիչներ

  1. Ձմերուկ – 300 գ
  2. Լոլիկ – 200 գ
  3. Սոխ – 1 հատ
  4. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
  5. Բագետ հաց – 1 հատ
  6. Սխտոր՝ ըստ ճաշակի
  7. Կանաչի՝ ըստ ճաշակի
  8. Թարմ աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձմերուկը խոշոր կտրատել և մաքրել կորիզներից:
  2. Ձմերուկի կտորները լցնել բլենդերի մեջ:
  3. Ավելացնել խոշոր կտրատված լոլիկը:
  4. Հետո՝ կտրատած սոխը: Ըստ ցանկության՝ ավելացնել 1-2 ատամիկ սխտոր և կանաչի:
  5. Լցնել ձիթապտղի յուղ:
  6. Հարել մինչև միասեռ զանգված դառնալը և տեղավորել սառնարանում:
  7. Բագետը կտրատել փոքր խորանարդիկների և տապակել առանց յուղի:
  8. Ապուրը մատուցել տապակած հացով և թարմ աղացած պղպեղով:
loading...