Այս տորթի առավելությունն այն է, որ այն պետք չէ թխել: Շնորհիվ այս փաստի՝ անհավանական համեղ այս աղանդերի պատրաստումը Ձեզանից կխլի ընդամենը 15 րոպե:

Տորթ շոկոլադով և ելակով

Բաղադրիչներ

Շոկոլադե թխվածքաբլիթ – 300 գ

Կարագ – 100 գ

Կաթնային շոկոլադ – 200 գ

Սև շոկոլադ – 100 գ

Սերուցք – 200 մլ

Թարմ ելակ – 300 գ

Նուշ կամ այլ ընկույզ՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

Բլենդերի միջոցով մանրացնել թխվածքաբլիթը հալեցրած կարագի հետ:

Թխվածքաբլիթով և կարագով զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ, ուղղել և դնել սառնարանը:

Շոկոլադները հալեցնել գոլորշու վրա: Ավելացնել սերուցքը, երբ շոկոլադները լրիվ հալված կլինեն:

Խառնել շոկոլադը և սերուցքը՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը: Կստացվի իդեալական կրեմ:

Տորթի սառած թխվածքաբլիթային հիմքի վրա լցնել շոկոլադե կրեմը:

Հերթականությամբ շարել ելակները:

Զարդարել տորթը մանրացրած ընկույզով:

Տորթը դնել սառնարանը: Արդեն երկու ժամ անց այն կսառչի և կունենա ֆանտաստիկ տեսք և համ:

loading...