Ձվային կոտլետներ պատրաստելու շատ պարզ և արագ բաղադրատոմս: Ընդամենը մի քանի պարզ քայլեր, և կերակուրը պատրաստ է:

Բաղադրիչներ

Ձու – 6 հատ

Կանաչ սոխ – 1 փունջ

Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ

Ալյուր – 1 ճ/գ

Թթվասեր – 1 ճ/գ

Սամիթ – 1 փունջ

Բուսայուղ՝ տապակելու համար – 2 ճ/գ

Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Խաշած ձվերը քերել խոշոր քերիչով, լցնել խորը թասի մեջ:

Ավելացնել մանր կտրատված սամիթը և կանաչ սոխը:

Լցնել ալյուրը և սպիտակաձավարը:

Աղ ցանել և ավելացնել թթվասերը:

Լավ խառնել:

Ստացված զանգվածից կոտլետներ ձևավորել:

Լավ տաքացրած թավայի մեջ լցնել բուսայուղը:

Կոտլետները տապակել 2 կողմից՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:

Մատուցել տաք վիճակում:

loading...