Բաղադրիչները

4 հատ գազար

2 տուփ հալեցված պանիր

կես բաժակ թթվասեր

կանաչ սոխ

սամիթ կամ մաղադանոս

աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Գազարը խաշել, այնուհետև քերիչով անցկացնել:

Կաթսայի մեջ լցնել երկու լիտր ջուր և եռացնել:

Պանիրը մանրացնել և լցնել եռացող ջրի մեջ:

Շարունակել եփել 3-5 րոպե, ընթացքում անընդհատ խառնելով ապուրը:

Հետո ավելացնել գազարը, մանրացված կանաչեղենը, ապուրը համեմել աղով և սև պղպեղով:

Մատուցել թթվասերով:

loading...