Բաղադրությունը

մանանեխ – 1/2 թ գ

դեղնուց – 2 հատ

քարրի – 2 թ գ

կետչուպ – 1-2 ճգ

կիտրոնի հյութ – թ գ

մաղադանոս կտրատված – 1 ճգ

արևածաղկի ձեթ 200 մլ

կաթնաշոռ – 2 ճգ

Պատրաստման եղանակը

Դեղնուցները աղով, մանանեխով և կիտրոնի հյութով տրորել:

Կաթիլ կաթիլ ավելացնել ձեթը և միաժամանակ խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:

Ստացվում է մայոնեզային սոուս:

Սրան ավելացնել կաթնաշոռը, քարրին և կետչուպը, լավ խառնել:

Համեմել աղ պղպեղ կանաչիով:

loading...