Բաղադրությունը

3 բանան

50գր. ընկույզ

100գր. կաթնային շոկոլադ

100մլ սերուցք

2ճգ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

Ընկույզը մանրացնել կամ բենդերով, կամ դանակի օգնությամբ մանր կտրատել:

2 ճգ. սերուցը և շոկոլադը միասին հալեցնել գոլորշու վրա:

Երբ խառուրդը կլինի պատրաստ ավելացնել մանրացված ընկույզը:

Մնացած սերուցքը լավ հարել, ընթացքում ավելացնել շաքարավազը և շարունակել հարել մինչև պատրաստ լինելը:

Բանանը մաքրել, մեջտեղից կտրել, ապա բաժանել 3 մասի, այնպես, որ ստացվի 6 կտոր:

Յուրաքանյուրի բանանի վրա քսել շոկոլադե, ընկույզը խառնուրդը, իսկ հետո սերուցքը և քերված շոկոլադը:

Մատուցելիս զարդարել նանայով:

loading...