Cole slaw (Քոուլ սլոու) աղցանը կարելի է տարբեր կերպ պատրաստել՝ տարբեր բանջարեղենով, մրգերով: Ինչպիսի տարբերակ էլ դուք ընտրեք, կա այդ աղցանի յուրահատուկ գաղտնիք:
Պետք է բոլոր տեսակի բանջարեղենը մանր կտրատել: Մի քանի տեսակ կաղամբներ օգտագործեք, որպեսզի այն համեղ ստացվի: Կարելի է նաև աղցան մեջ օգտագործել մանգո և արքայախնձոր:
Բաղադրությունը
2 հատ կիտրոն
1 թեյի գդալ շաքարավազ
¼ թեյի գդալ նեխուրի սերմեր
1/2 բաժակ մայոնեզ
1/4 բաժակ թթվասեր
Կարմիր և սպիտակ կաղամբ
4 հատ գազար
Աղ
Պատրաստման եղանակը`
Գազարը մաքրել և այն քերիչով անցկացնել: Կաղամբի երկու տեսակն էլ մանր կտրատել:
Կիտրոնի հյութին ավելացնել 1 թեյի գդալ շաքարավազ և աղ, խառնել ավելացնել նեխուրի սերմեր ու պղպեղ: Մայոնեզ և թթվասեր ավելացնել ու խառնել:
Աղցանը կարելի է միանգամից մատուցել կամ այն պահել սառնարանում՝ մինչև 24 ժամ, հետո մատուցել: