Բաղադրիչներ

Ջուր – 250 մլ

Շագանակագույն շաքարավազ – 150-200 գ

Վանիլին – 1 տուփ

Կակաո – 50 գ

Բուսայուղ – 80 մլ

Աղ – 1 պտղունց

Փխրեցուցիչ – 10 գ

Շաքարի փոշի

Ալյուր – 2 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

Ալյուրը մաղել փխրեցուցիչի հետ:

Խառնել շաքարավազի, վանիլինի, կակաոյի և աղի հետ:

Ավելացնել տաք ջուր, բուսայուղ և լավ խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:

Խմորը լցնել թղթե բաժակների մեջ:

Թխել նախապես տաքացրած ջեռոցում մոտ 40 րոպե:

Մատուցելուց առաջ վրան շաքարի փոշի շաղ տալ:

loading...