Բաղադրությունը

2 պճեղ սխտոր

3 թգ. մաղադանոս

1 թգ. մանրացրած դափնու տերև

1 թգ. օրեգանո

կես թգ. կարմիր կծու պղպեղ

2 պտղունց սև պղպեղ

2 թգ. եռացած ջուր

1. 5 թգ. քացախ

1 ճգ. ձեթ, աղ

Պատրաստման եղանակը

Մաղադանոսը մանրացնել:

Սխտորը ամենամանր քերիչով անկացնել:

Ավելացնել օրեգանոն, դափնու տերևը, կարմիր կծու, սև պղպեղներըը և աղը ըստ ճաշակի:

Լավ խառնել, ավելացնել եռացած ջուրը և այդպես թողնել 5 րոպե:

Վերջում ավելացնել քացախը, ձեթը և դնել, որ սառչի:

Սառչելուց 15 րոպե հետո կարող եք հյուրասիրե

loading...