Մատուցվում է՝ անմիջապես

Նախն. ժամանակ՝ 15 րոպե

Պատրաստման ժամանակ՝ 15 րոպե

Բաղադրիչներ

  • հավի փափկամիս – 2 հատ
  • սոյայի սոուս – 2 ճ/գդ
  • մեղր – 2 թ/գդ
  • ռուկոլա – 1 կապ
  • տանձ – 2 հատ
  • ձիթայուղ – 1 ճ/գդ
  • մայրու ծառի ընկույզ (кедровые орехи) – 3 ճ/գդ
  • պանիր – 100 գր (Գորգոնզոլա)
  • հյութ կիտրոնի – 0.5 հատ
  • բուսայուղ – տապակելու համար

Պատրաստման եղանակ

Հավի փափկամիսը կտրատում ենք ոչ մեծ կտորներով և մարինացնում սոյայի սոուսի և մեղրի մեջ։

Ռուկկոլան լվանում ենք և չորացնում։ Տանձը մեջտեղից կիսում ենք, սերմերը հանում և ոչ մեծ խորանարդիկներով կամ բարակ շերտերով կտրատում։ Ռուկկոլան և տանձը մեծ ամանի մեջ ենք լցնում և ձիթայուղով ցողում։

Պանիրը ոչ մեծ խորանարդիկներով կտրատում ենք։ Մայրի ծառի ընկույզները չոր թավայի մեջ չորացնում ենք։ Պանիրն ու ընկույզն ավելացնում ենք աղցանի մեջ։

Թավայի մեջ քիչ քանակությամբ բուսայուղ ենք տաքացնում և հավի կտորները մոտ 5 րոպե տապակում։

Աղցանը լցնում ենք ամանների մեջ և վրան դնում հավի տաք կտորները: Այնուհետև ցողում ենք կիտրոնահյութով։ Մատուցում ենք անմիջապես։

loading...