Բաղադրիչներ

  1. Կլոր բրինձ – 60 գ
  2. Ձու – 1 հատ
  3. Կաթ – 400 մլ
  4. Չամիչ – ձեռքի ափով
  5. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
  6. Վանիլին

Պատրաստման եղաակը

  1. Լվանալ չամիչը և վրան լցնել եռացրած ջուր: Թողնել 10 րոպե, հետո չորացնել:
  2. Պատրաստել քառորդ բրնձե շիլա՝ ավելացնելով վանիլին, մեջը լցնել չամիչը և մի փոքր սառեցնել, ավելացնել ձուն, խառնել և ամբողջովին սառեցնել:
  3. Զանգվածից մեկական ճ/գ դնել տաք տապակի մեջ և մի փոքր բուսայուղով երկու կողմից տապակել:
  4. Պատրաստի բլիթները շարել թղթե անձեռոցիկների վրա:
  5. Մատուցել թթվասերով կամ մուրաբայով:
loading...