Մատուցվում է՝ անմիջապես

Նախն. ժամանակ՝ 10 րոպե

Պատրաստման ժամանակ՝ 10 րոպե:

Բաղադրիչներ

սալոր – 300 գր

շաքարավազ – 40 գր

դարչին – 1 ձողիկ

աստղային անիսոն – 1 հատ

Պատրաստման եղանակ

Սալորի կորիզները հեռացնում ենք և խոշոր կտրատում: Լցնում ենք կաթսայի մեջ, ավելացնում շաքարավազը, անիսոնն ու դարչինը:

Դնում ենք կրակին, հասցնում եռման ու եփում 5 րոպե:

Դարչինն ու անիսոնը հանում ենք և սոուսը բլենդերով տրորում:

Եթե սալորի պտղամաշկը նուրբ է, կարելի է ցանցի մեջ չտրորել: Այս սոուսը կարող ենք մատուցել թե՛ սառը, թե՛ տաք վիճակում:

loading...