1. Ելակ – 200 գ
  2. Բիսկվիթ – 100 գ
  3. Կաթնաշոռային պանիր – 200 գ
  4. Շաքարավազ – 3 ճ/գ
  5. Սերուցք – 150 մլ
  6. Լիկյոր – 1 ճ/գ
  7. Ընկույզ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ելակի կեսը խառնել լիկյորի և 2 ճ/գ շաքարավազի հետ, տաքացնել մինչև շաքարավազի լրիվ հալչելը և սառեցնել:
  2. Հարել սերուցքը 1 ճ/գ շաքարավազի հետ, հետո ավելացնել պանիրը և նորից հարել:
  3. Բիսկվիթը խորանարդաձև կտրատել և շարել բաժակի մեջ:
  4. Բիսկվիթի վրա լցնել ելակային օշարակը և շարել հատապտուղը:
  5. Ավելացնել պանրային շերտը և թարմ հատապտուղը, հետո՝ նորից պանրային շերտը:
  6. Վրան ցանել մանր կտրատած ընկույզ:
  7. Սառեցնել և մատուցել:
loading...