Բաղադրիչներ

  1. Սառը սուրճ – 0.5 բաժակ
  2. Խտացրած կաթ – 200 գ
  3. Հարած սերուցք – 250 գ
  4. Մի փոքր կակաո կամ լուծվող սուրճ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բլենդերի օգնությամբ հարել սուրճը և խտացրած կաթը:
  2. Հարած սերուցքը զգուշությամբ հարել այդ զանգվածի հետ:
  3. Զանգվածը լցնել տարաների մեջ և մի քան ժամ թողնել սառցախցիկում:
  4. Մատուցելուց առաջ վրան կակաո կամ սուրճ շաղ տալ: Նուրբ աղանդերը պաղպաղակ է հիշեցնում:
loading...