Բաղադրիչները

Դդմիկ – 2 հատ

Ձու – 3 հատ

Ալյուր – 1.5 ճ/գ

Սամիթ – 0.5 փունջ

Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

Լոլիկ – 1 հատ

Պինդ պանիր – 50 գ

Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Պատրաստել խմորը: Դրա համար պետք է խառնել դդմիկը, ձուն, ալյուրը և սամիթը: Ավելացնել աղ և պղպեղ:

pizza_kab1

Պատրաստել խճողակը: Կտրատել լոլիկը: Քերել պանիրը:

pizza_kab2

Պիցցայի թխման կաղապարի մեջ դնել յուղաթուղթ: Լցնել խմորը:

pizza_kab3

Խմորի վրա շարել լոլիկը:

pizza_kab4

Վրան լցնել քերած պանիրը:

pizza_kab5

Դնել ջեռոցը 20-30 րոպե: Ջեռոցի տաքությունը պետք է լինի 180 աստիճան:

pizza_kab6

loading...