Բաղադրիչներ

  1. Կաղնու կեղև – 60 գ
  2. Օղի – 3 լ
  3. Ցեյլոնական թեյ – 1 թ/գ
  4. Դարչին – 1.5 թ/գ
  5. Մեխակ – 4 հատ
  6. Սև պղպեղ – 8 հատ
  7. Վանիլային շաքարավազ – 1 թ/գ
  8. Շաքարավազ – 1 թ/գ
  9. Լուծվող սուրճ – 1.5 թ/գ
  10. Դափնու տերև – 4 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Պետք է նախապատրաստել բոլոր բաղադրիչները:
  2. Հետո պետք է բոլորը խառնել մեծ բանկայի մեջ:
  3. Հետո այն պետք է 3 օրով դնել մութ տեղում:
  4. 3 օր անց պետք է քամել կոնյակը, և խմիչքը պատրաստ է օգտագործման համար:
  5. Լցնել շշերի մեջ և վայելել:
loading...