Բաղադրիչներ

  1. Ձվի սպիտակուց – 4 հատ
  2. Շաքարի փոխարինիչ՝ ըստ ճաշակի
  3. Վանիլին – 1 թ/գ
  4. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվի սպիտակուցները հարել կիտրոնի հյութի հետ:
  2. Աստիճանաբար ավելացնել վանիլինը և շաքարի փոխարինիչը՝ անընդհատ հարելով:
  3. Հրուշակագործի տոպրակով բեզե ձևավորել պերգամենտով պատված տապակի վրա:
  4. 200 աստիճան ջեռոցում բեզեները թխել մոտ 1-1.4 ժամ:
loading...