Բաղադրիչներ

լավաշ- 3 հատ

պանիր – 200 գ

կետչուպ – 200 գ

չորացրած ռեհան կամ խառը կանաչի

Պատրաստման եղանակները

Լավաշը փռել տապակի վրա, կետչուպ քսել վրան:

Քերած պանիր շաղ տալ լավաշի վրա, չորացրած կանաչին փշրել պանրի վրա:

Երկրորդ լավաշով ծածկել, նորից կետչուպ քսել, պանիր ցանել, կանաչի փշրել:

Երրորդ լավաշն էլ դնել, կրկին պանիր և կանաչի լցնել։ Տաք ջեռոցում թողնել 10-15 րոպե:

Կտրատել և մատուցել թեյի հետ։

Բարի ախորժակ:

loading...