Եվ պահել 2 օր:

Վարսակի փաթիլներ՝ բանանով և կակաոյով:

Բաղադրիչներ

  1. Վարսակի փալիթներ – 1/4 բաժակ
  2. Կաթ – 1/3 բաժակ
  3. Սովորական յոգուրտ – 1/4 գդալ
  4. Կակաոյի փոշի – 1 ճ/գ
  5. Մեղր – 1 թ/գ
  6. Կտրատված հասած բանան – 1/4 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բանկայի մեջ ավելացնել վարսակի փաթիլները, կաթը, յոգուրտը, կակաոյի փոշին և մեղրը: Փակել կափարիչով և լավ թափահարել՝ մինչև բոլոր բաղադրիչները միախառնվեն: Բացել, ավելացնել կտրատված բանանը և զգուշությամբ խառնել:
  2. Փակել կափարիչով և մեկ գիշեր նախաճաշը թողնել սառնարանում: Այն կարելի է պահել 2 օր:
loading...