Բաղադրությունը
Ալյուր-70գրամ
Շաքարավազ-140գրամ
Կակաո-40գրամ
4ձու
Ձեթ-30գրամ
Աղ-2գրամ
Սուրճ-2գրամ
Փխրեցուցիչ-5գրամ
Պատրաստման եղանակները
Ալյուրը 1/2բաժակ և կակաոն 1/4բաժակը փխրեցուցիչը 1թ/գ աղը 1/2 թ/գ խառնում ենք:Այնուհետև ուրիշ ամանի մեջ 4ձուն և 2/3 բաժակ շաքարավազը լավ հարել մինչև սպիտակի, ձեթ 2ճ/գ, լուծվող սուրճ 1թ/գ-ը հարում ենք այնուհետև ավելսցնում ենք խառնուրդը(ալյուր,կակաո,փխրեցուցիչ,աղ)և հարում ենք:Դնում եփի:Թխում ենք 180º տաքացրած ջեռոցում 10րոպե:
Կրեմի համար մեզ անհրաժեշտ են սև շոկոլադ 150գրամ և սերուցք 450գրամ:Սև շոկոլադը 150գրամ հալեցնում ենք,2բաժակ սերուցքը հարել այնքան մինչև պնդանա փրփրի ավելսցնում ենք հալեցրած շոկոլադը և հարում այնուհետև լցնում ենք եփածի վրա և փաթաթում վրան քսում ենք կրեմը:Այնուհետև այդ հալեցրած շոկոլադից լցնում ենք վրան և քսում:Եվ արդեն պատրաստ է,բարի ախորժակ: