Բաղադրիչներ

  1. Օղի – 50 մլ
  2. Տոմատի հյութ – 100 մլ
  3. Կիտրոնի հյութ – 10 մլ
  4. Նեխուր – 1 ճյուղ
  5. Աղ՝ ըստ ճաշակի
  6. Սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  7. Տաբասկո սոուս՝ ըստ ճաշակի
  8. Սառույց – 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բաժակն ամբողջությամբ լցնել սառույցով:
  2. Ավելացնել սառը օղին:
  3. Այնուհետև՝ տոմատի հյութը:
  4. Ավելացնել աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, կիտրոնի հյութ և Տաբասկո սոուս: Զարդարել նեխուրի ճյուղով:
loading...