Ալյուր – 3 ճ/գ
Մայոնեզ – 3 ճ/գ
Ձու- 2 հատ
Երշիկ – 150 գր
Լոլիկ – 1 հատ
Սոխ – 1/2 հատ
Պանիր – 200 գր
Կանաչի – ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Խառնել ձուն, մայոնեզը և ալյուրը: Լցնել տապակի մեջ:
Վրան շարել միջուկը՝ երշիկ, սոխի շերտ, լոլիկ:
Վրան առատորեն պանիր շաղ տալ:
Կանաչի կտրատել վրան և եփել 10-15 րոպե 200 աստիճան տաքության տակ:
Բարի ախորժակ:
Աղբյուրը՝ armeniainfo24.ru
loading...