Ալյուր – 3 ճ/գ

Մայոնեզ – 3 ճ/գ
Ձու- 2 հատ

Երշիկ – 150 գր

Լոլիկ – 1 հատ

Սոխ – 1/2 հատ

Պանիր – 200 գր

Կանաչի – ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Խառնել ձուն, մայոնեզը և ալյուրը: Լցնել տապակի մեջ:

Վրան շարել միջուկը՝ երշիկ, սոխի շերտ, լոլիկ:

Վրան առատորեն պանիր շաղ տալ:

Կանաչի կտրատել վրան և եփել 10-15 րոպե 200 աստիճան տաքության տակ:

Բարի ախորժակ:

 

 

 


Աղբյուրը՝ armeniainfo24.ru

loading...