Այս տնական Նուտելլան ես պատրաստում եմ շատ վաղուց։ Այն ստացվում է ավելի համեղ քան խանութներինը, ավելի օգտակար և էժան։ Շատ համեղ է, երբ հացի կամ որևէ թխվածքաբլիթի ես քսում։
Բաղադրիչներ՝
- 1 բաժակ կաթ,
- ալյուր 1,5 ճաշի գդալ,
- 1 բաժակ շաքար,
- 2 ճաշի գդալ կակաո,
- 1 ճաշի գդալ մեղր,
- մանրացրած հունական ընկույզ՝ 3 ճաշի գդալ։
Ահա թե ինչպես պետք է պատրաստել համեղ տնական Նուտելլան։
- Եռացրեք կաթը կարագի հետ։
- Առանձին տարողության մեջ խառնեք ալյուրը, շաքարը և կակաոն։
- Զգուշորեն ավելացրեք ստացված խառնուրդին կաթը՝ անդադար խառնելով։
- Խառնուրդը պետք է մնա դանդաղ կրակի վրա 10-12 րոպե։
- Սառեցրեք, ավելացրեք մանրացրած ընկույզ և դրեք այն սառնարանում։
Նախաճաշին կարող եք օգտագործել այս հրաշալի և համեղ Նուտելլան։ Անպայման փորձեք բաղադրատոմսը, հաստատ չեք փոշմանի։
Աղբյուրը՝ armeniainfo24.ru
loading...