Փոխարինեք նախաճաշն այս ըմպելիքով և մոռացեք որովայնի ճարպի մասին. արդյունքը կտեսնեք մեկ շաբաթից:
Բաղադրիչներ՝ երկու բաժնի համար
Պատրաստման եղանակը
- 300 մլ կեֆիր՝ 2,5% յուղայնությամբ
- 3 ճյուղ մաղադանոս
- 3 ճյուղ սամիթ
- 3 ճյուղ համեմ
- 1 ոչ մեծ վարունգ
- Մի պտղունց աղ
- Սև պղպեղ
1․ Կանաչիները լվացեք և մանր կտրատեք, վարունգը՝ նույնպես:
2․ Կանաչիներն ու վարունգը լցրեք բլենդերի մեջ, վրան մի փոքր կեֆիր ավելացրեք, հարեք, մինչև միատարր զանգված դառնա, վրան աղ ավելացրեք: Ավելացրեք մնացած կեֆիրը և նորից հարեք:
3․ Լցրեք կոկտեյլը բաժակի մեջ, սև պղպեղ ավելացրեք:
Կարելի է նիհարել համեղ և առողջ:
loading...