Հարկավոր է վերցնել մի փոքրիկ կտոր կոճապղպեղ, 5 կիտրոն, 4-5 պճեղ սխտոր, 2 լիտր հանքային ջուր:
Կիտրոնները պետք է քամել, իսկ քամված մասերը պահել առանձին տարայում: Կիտրոնի հյութի մեջ պետք է լցնել քերած սխտորն ու կոճապղպեղը և հարել բլենդերով:
Այնուհետև հարկավոր է հանքային ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել քամված կիտրոնները, եռալուն պես վրան լցնել մինչ այդ պատրաստված հեղուկը, եռացնել ևա մի քանի րոպե, կիտրոնները հանել, իսկ ըմպելիքը սառեցնել:
Եփած կիտրոնով այս ըմպելիքը հարկավոր է խմել ամեն առավոտ՝ նախաճաշելուց մեկ ժամ առաջ:
loading...