Բաղադրամասեր
-
10 հատ կարտոֆիլին ՝
-
400 գրամ խոզապուխտ,
-
200 գրամ պանիր,
-
300 գրամ կարագ,
-
200 գրամ թթվասեր,
-
մաղադանոսը, աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Կարտոֆիլը լավ լվանալ և խաշել։
-
Մեջտեղից կիսել կարտոֆիլը և միջուկը հանել:
-
Կարտոֆիլի միջուկը խառնել կտրատած խոզապուխտի, կարագի, պանիրի և թթվասերի հետ ՝ համեմելով աղով և պղպեղով:
-
Ստացված զանգվածը լցնել կարտոֆիլի մեջ և վրան ավելացնել մաղադանոսն ու դնել ջեռոցը մոտ 10 րոպե:
loading...