Բաղադրամասեր
- Խմորի համար ՝
- ալյուր — 4 ճ/գ,
- բուսայուղ — 1 սուրճի բաժակ,
- ձու — 1 հատ,
- ջուր,
- Միջուկի համար ՝
- սուլուգունի պանիր — 70 գ,
- մաղադանոս,
- չորացրած անանուխ
Պատրաստման եղանակը
Տասը կարկանդակ պատրաստելու համար ալյուրը, բուսայուղը, ձուն, ջուրը (որպեսզի խմորը շատ պինդ չլինի) խառնել և խմորը հունցել:
Տապակել եռացող բուսական յուղի մեջ 7-8 րոպե։Միջուկի համար քերիչով անցկացնել սուլուգունի պանիրը, ավելացնել մանր կտրատած մաղադանոսն ու չորացրած անանուխը, որից հետո կպցնել կարկանդակների եզրերը։
Նյութի աղբյուր՝ xohanoc.am
loading...