Ինչպես ճիշտ պատրաստել նրբաբլիթի խմոր, որ պատրաստելիս շատ ծակոտիներ առաջանան դրա վրա:
Բաղադրիչներ
- 3 հատ ձու
- 1 բաժակ գոլ ջուր
- 3 բաժակ կաթ
- 2.5 բաժակ ալյուր
- 1 ճաշի գդալ բուսայուղ
- 1 թեյի գդալ աղ
Հարիչով հարել ձուն։ Շարունակելով հարել՝ ավելացնել ջուրը, կաթը, աղը, բուսայուղն ու ալյուրը:
Թավան լավ տաքացնել, խմորը շերեփով լցնել մեջը և թխել բարակ լավաշներ:
Թողնել՝ սառչի:
Նյութի աղբյուր՝ xohanoc.am
loading...