Այս հյութը վիտամիններից, հանքանյութերից և քլորոֆիլներից բաղկացած հզոր միջոց է։
Իսկ այս հյութի ամենագլխավոր օգտակար բաղադրիչը համարվում է ցորնուկը (ցորենի խոտը)։ Այն շատ հարուստ է քլորոֆիլով և շատ արագ աճում է տանը։
Խոտի արտադրության առաջին քայլը ցորենի հացահատիկի աճեցումն է։ Դուք կգտնեք հացահատիկը խանութներում։ Ահա ցորենի խոտի հյութի մի քանի օգտակար հատկություններ։
4. Բուժում է թութքը։ 5. Վերահսկում է արյան շաքարի մակարդակը, հատկապես եթե ունեք դիաբետ։ 6. Կանխում է ատամների խնդիրները։ 7. Վերացնում է քորը և ալերգիան։1. Հավասարակշռում է մարմնի рН-ի մակարդակը։ 2. Պայքարում է սակավարյունության դեմ։ 3. Օգնում է նվազեցնել քաշը։
Հյութը պետք է քսեք քոր եկող մասին, որպեսզի ազատվեք դրանից։ Բացի այդ՝ այն կարող է բուժել մաշկի հիվանդությունները, այրվածքները, սնկային հիվանդությունները և այլն։
8. Օգնում է կարգավորել արյան ճնշումը։ 9. Ամրացնում է իմունիտետը։ 10․ Օգնում է քթանցքի խցանման դեպքում։ 11. Հեռացնում է ծանր նյութերը։
12. Արագացնում է արթրիտի բուժումը։ 13. Վերացնում է բերանի և մաշկի տհաճ հոտը։ 14. Վերացնում է վարիկոզը։ 15. Բարելավվում է տեսողությունը։ 16. Օգնում է բուժել քաղցկեղը։
Ինչպես պատրաստել հյութը՝ Կտրեք մի բուռ ցորենի խոտ` մոտ 4-5 սմ արմատից բարձր։ Շատ կարևոր է, քանի որ դա թույլ կտա խոտին նորից աճել։
Մանրացրեք այն բլեդների մեջ կես բաժակ ջրով։ Քամեք և խառնեք 1 նարնջի հյութի հետ։ Կարող եք օգտագործել միանգամից։ Դուք կարող եք այն խմել ամեն օր և որքան ուզեք։
Եթե դուք ունեք առողջական լուրջ խնդիրներ, ապա ցանկացած ժողովրդական դեղամիջոցի օգտագործումից առաջ խորհրդակցեք բժշկի հետ։